Welkom bij de kenismaking pagina
Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 23 December 2019
Foto
Even kennis maken:
Rond februari 2006 dacht ik,
" ben ik ook in staat tot het maken van een website? "
Ik ging dus op verkenning.
Eerst maar eens lectuur verzamelen. Van een collega ontving ik een cd om een website te bouwen. Daar stonden tools op om mijn eerste website te maken, ook werden de basisprincipes van HTML uitgelegd. Het bouwen van de site kon beginnen. In het begin ging dit met veel vallen en opstaan.
Mijn eerste website kan je HIER bewonderen.

Verbeteren:
Inmiddels beleef ik veel plezier aan het verbeteren en het verder uitbreiden van de site. Omdat ik programmeren leuk vind probeer ik zo min mogelijk gebruik te maken van programma's. In het begin van mijn ontdekkingsreis was het echter noodzakelijk frontPage te gebruiken. Het bepalen van de juiste positie op het scherm gaf, vooral in het begin veel problemen. Het combineren van de juiste kleuren is ook zo'n onderwerp waar ik regelmatig problemen mee had.

Nieuwe website:
In Juni 2008 heb ik een site gebouwd met XHTML, CSS, PHP en Java scrips.
In Januari 2009 ben ik begonnen om deze website foutloos te maken, ik had het probleem dat niet alle browers mijn website goed weergaven. Om dit te testen is er een website, voor HTML xhtml Validator.w3 en voor CSS jigsaw.w3 Validator.

Deze site is nu foutloos dus werkt op alle resente browsers, hij is ook aangepast voor tablets en smart telefoons.

Welke onderwerpen?
Ja, dat is heel lastig want waarover ga je iets vertellen en wie is je doelgroep? Welnu daar ben ik nog steeds niet uit. Ik heb altijd wel wat te koop dus ik heb een snuffelhoek gemaakt met goede spullen. Vissen en vijvers heb ik aan de website toegevoegd.
Familie foto's en familie nieuws kan je hier vinden, de foto's staan achter een wachtwoord. Sinds April 2011 heb ik er een gastenboek aan de website toegevoegd. Als er Ideeën zijn hoor ik ze graag, je kan ze HIERdoorgeven.

Hobby's:
Jazeker. naast het Website gebeuren en computers, zijn er meer dingen wat ik leuk vind. In de zomer laat ik de computer meer met rust, dan ben ik in de tuin te vinden. Een vijver met vissen is ook nog een mooi gezicht, het maakt je tuin af.
Samen op vakantie gaan met het vliegtuig, of weekendjes weg met auto en fietsen. Fietsen is ook nog gezond, we gaan meestal met de auto en de fietsen op de fietsendrager naar een mooie plek. Daar fietsen we heel wat kilometers. Uiteraard stoppen we regelmatig voor koffie met wat lekkers of gezellig om een terrasje te lunchen.